OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op 13 januari 2017 verwelkomen we alle mannen uit Groningen, Friesland en Drenthe op onze gezamenlijke Noordermannenavond. Ook als je nog nooit op een Noordermannen avond geweest bent ben je van harte welkom!
Het begint een vast en terugkerend fenomeen te worden waar we ook nu weer met veel verwachting en verlangen naar uitkijken. We ontmoeten elkaar vanuit de verschillende locaties, dorpen en steden: samen als broeders bijeen. Er worden vriendschappen gevormd door ontmoeting, gesprek, gebed, confrontatie en plezier. ‘Samen staan we sterk’ wordt zonder meer duidelijk als je je één mag weten met zoveel mannen die ook voor en met onze Koning in de strijd staan. Want, door alle tijden heen, Noordermannen staan nooit alleen.

Graag ontmoeten we elkaar op 13 januari en starten zo gezamenlijk het nieuwe jaar! Gerrit Lolkema zal als spreker ons meenemen in het thema van de avond: ‘Voorop in de strijd’. Strijd met ons mee, wees op onze avond aanwezig! Laat je bemoedigen, versterken, verkwikken. Nodig een man uit met je mee te gaan: laat hem kennismaken met onze Koning. Laat zo jouw Koninklijk licht schijnen en Gods Vaderhart zichtbaar worden in Noord-Nederland.

Onze Koning gaat voorop! Zijn krijgsbanier toont ons de overwinning. Deze strijd is niet alleen van jou: Samen staan we sterk.

We zien je graag!

 

Datum: 13 januari 2017

Locatie: Nipkowlaan 8, Drachten

Tijd: Inloop vanaf 19.30 uur, start om 20.00 uur

Parkeren: Beperkt, probeer te carpoolen

Aanmelding: Niet nodig

 

Wil je meer informatie over de Noordermannen, dan kun je kijken op de website of op Facebook.