Leuk! Ga jij meehelpen bij de Noordermannen? 

Ben je enthousiast over de Noordermannen en lijkt het je leuk om er aan mee te werken? Meld je aan als medewerker! Ook als er niet iets tussen staat wat je aanspreekt, we gaan graag met je in gesprek!

 

Vacatures

Kantoormedewerker Noordermannen

Je werkt op het kantoor van Unite in Christ en bent verantwoordelijk voor de Noordermannen. De werkzaamheden die nodig zijn om de Noordermannen verder te helpen en te ondersteunen voer je uit. Je hebt veel contact met de teamleiders en coördinatoren. Wil jij hier aan meewerken? Meld je aan!

Promotie teamleider

Om de Noordermannen meer onder te aandacht te brengen in Noord-Nederland zijn we op zoek naar een persoon die hierin stappen wil zetten, het overzicht bewaart en een team aanstuurt in de uitvoering. Is dit iets voor jou? Meld je aan!

Promotie teamleden

Je maakt onderdeel uit van het promotie team van de Noordermannen. Samen met je team beheer je de social media accounts van Noordermannen, schrijf je stukjes voor op de website en houd je de website up to date. Lijkt het je leuk om dit te doen? Meld je aan!

Locatie Coördinatoren

Elke Noordermannen locatie heeft een team met een teamleider en coördinatoren. Iedere coördinator is verantwoordelijk voor een bepaalde taak, zoals bijvoorbeeld de catering of de financiën. Lijkt het jou leuk om mee te draaien in een team? Meld je aan!

Algemene info

Wanneer je mee wilt werken met Noordermannen / Unite in Christ gaan we ervan uit dat je ook wilt werken aan je persoonlijke en levende relatie met Jezus Christus en dat je vanuit die relatie mee wilt werken aan de visie en missie van Unite in Christ. Wanneer je bij ons komt werken, kom je terecht in een gepassioneerd, gezellig en enthousiast team. Met elkaar hebben we hetzelfde verlangen en bouwen we aan Gods koninkrijk in Noord-Nederland.

We gaan graag met je in gesprek om je te leren kennen en geven je de ruimte om ons (beter) te leren kennen. In dat gesprek gaan we dan kijken wat je zou kunnen en willen doen en hoe dit praktisch ingevuld gaat worden.

Wil je meer weten of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op met info@uniteinchrist.nlbel op woensdag tussen 8.30 en 16.30 naar 06-53798700.

Meld je hier aan

  Naam (verplicht)

  Straat + huisnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Mail (verplicht)

  telefoonnummer

  Meewerken bij*

  Maat t-shirt*