Vrijdag en zaterdag 11 & 12 maart was de Vaderhart Conferentie in Drachten. Wat hebben we daar met elkaar twee prachtige dagen gehad, vol met de Liefde van de Vader! We mochten onze liefdevolle Vader ontmoeten en mochten ontvangen vanuit Zijn Vaderhart. Een mooie getuigenis van een man die erbij was de 2 dagen;

Ik had mij opgegeven voor een Vaderhart conferentie, omdat ik mij na heel veel jaren toch meer wilde verdiepen in God onze Vader.

De honger om er naar toe te gaan was ook omdat ik veel dingen had meegemaakt, waardoor ik in moeilijke tijden kwam te zitten. Hier door gaf ik vaak God de schuld met  de vraag:  Waarom God? Waarom krijg ik dit alles voor de voeten. Wetende dat het mijn eigen schuld was en mocht toch weer opnieuw beginnen met God, want Hij hielp mij er weer boven op.

Ik had helemaal geen voorstelling gemaakt van de conferentie, maar voelde al snel de aanwezigheid van God.

God die mij eerst liefhad en zo lief had dat Hij Zijn enige Zoon gegeven heeft om onze zonden op zich te nemen. De laatste tijd vroeg ik mezelf wel eens af, of God mij nog wilde hebben. Houdt Hij echt wel van mij.

Daar ben ik weer achter gekomen door deze Vaderhart conferentie te volgen. Wat mooi, wat intens, wat een liefde volle God hebben wij.

Ik heb genoten van David zijn, Mr. Bean zijn uitdrukkingen, op zijn gezicht. De rust van Judith en de rust die uitstraalde van Tim.

Gelukkig hoefden we ons niet te schamen en dat was heel bijzonder. Dank U wel Pa ( Heit voor mij ). Dank u wel dat U mij hier naar toe stuurde.

We begonnen elke morgen met lofprijzingen te zingen en hiermee kwamen we al snel in de aanwezigheid van onze Vader.
Het was wel vermoeiend, maar ook weer kracht gevend deze conferentie. Super dat dit werd aangeboden aan ons. Ik wil de organisatie hier enorm voor bedanken.