Eens per vier à vijf weken komen we bij elkaar voor een karakteravond. Veel lol, lekker lachen, goede gesprekken, verdieping van je geloof en vriendschap. De Noorderman spreekt tot onze verbeelding: als hij opstaat en het avontuur aangaat dat God voor hem heeft, dan zal Gods hart door hem heen zichtbaar worden in zijn omgeving en daarmee in Noord-Nederland. Als Noordermannen helpen we elkaar het verschil te maken tijdens de karakteravonden.

“Ik en mijn huis, wij zullen de Here dienen”, Jozua 24:15.

Van 19.30 – 20.00 uur staat de koffie voor je klaar. Tot half tien ‘s avonds wordt de avond ingevuld met o.a. een spreker. Wat er verder gaat gebeuren is nog een verrassing! Daarna wordt in een ongedwongen sfeer met elkaar doorgepraat onder het genot van een drankje en een hapje.

AGENDA 2020-2021:

  • – 1 oktober 2021 -Timothy vd Vliet
  • – 5 november 2021 – Willem Boorsma
  • – 11 december 2021 – Theo Tolsma (Let op: datum en tijd gewijzigd naar zaterdag 11 december 10.00 uur)
  • – 14 januari 2022 – Gezamenlijke avond
  • – 4 februari Gerrit Lolkema.
  • – 4 maart Willem Jongsma.
  • – 1 april Johan vd Veen
  • – 3 juni 2022 – Pinksterfst 316.

 

“Toen ik in 2014 vanuit Utrecht naar Fryslân verhuisde kreeg ik de tip om eens bij Noordermannen te gaan kijken. Bij locatie Nij Beets heb ik mannen leren kennen die ik inmiddels vrienden mag noemen. Na een jaar werd ik gevraagd om Leeuwarden te helpen om daar een locatie te starten en in 2016 heb ik mannen om mij heen verzameld om te starten met Noordermannen Heerenveen. De afgelopen jaren heb ik veel mannen mogen leren kennen. Ik geniet van prachtige getuigenissen, maar wij steunen elkaar ook in moeilijke periodes. Elke Noordermannen-avond is het weer genieten, van de humor en de gezelligheid, maar Noordermannen is zeer zeker ook de plek waar gesprekken diepgang vinden en mijn Christelijk geloof verdieping vindt en waar ik stappen mag zetten om (geestelijk) te groeien”.

Stephan Hoekstra – leider Noordermannen Heerenveen

 

Teamleider

stephan-hoekstra

Teamleiders

Stephan Hoekstra

NM.heerenveen@uniteinchrist.nl

⚑ Locatie

Noordermannen Heerenveen

IJsclub “De volharding”
Marktweg 96
8444 AC Oudeschoot