Noordermannen Ureterp

Eens per vier à vijf weken komen we bij elkaar voor een karakteravond. Veel lol, lekker lachen, goede gesprekken, verdieping van je geloof en vriendschap. De Noorderman spreekt tot onze verbeelding: als hij opstaat en het avontuur aangaat dat God voor hem heeft, dan zal Gods hart door hem heen zichtbaar worden in zijn omgeving en daarmee in Noord-Nederland. Als Noordermannen helpen we elkaar het verschil te maken tijdens de karakteravonden.

favicon noordermannen“Ik en mijn huis, wij zullen de Here dienen”, Jozua 24:15.

Van 19.30 – 20.00 uur staat de koffie voor je klaar. Tot half tien ‘s avonds wordt de avond ingevuld met o.a. een spreker. Wat er verder gaat gebeuren is nog een verrassing! Daarna wordt in een ongedwongen sfeer met elkaar doorgepraat onder het genot van een drankje en een hapje.

Gasten: Als je nog geen Noorderman bent, maar wel ons een keer zou willen bezoeken, dan nodigen we je uit om KOSTELOOS een karakteravond mee te maken!

AGENDA:

  • – 13 september 2019
  • – 11 oktober 2019
  • – 15 november 2019
  • – 13 december 2019
  • – 17 januari 2020 – Gezamenlijke avond
  • – 14 februari 2020
  • – 20 maart 2020
  • – 17 april 2020
  • – 29 mei 2020 – Gezamenlijke avond tijdens het Pinksterfeest316

De Noordermannen avonden betekenen voor mij heel erg veel. Wat kan ik ervan genieten dat de kerkmuren wegvallen op deze avonden, dat wij met zo’n 160/170 mannen met elkaar God eren met zingen en gebed en dat gewoon in een bedrijfshal! En gezamenlijk hebben we 1 doel, namelijk God eren en lofprijzen, ook versterkt het mijn band met God. Wat is het mooi dat je je niet hoeft te schamen om het een of ander, je mag zijn wie je bent! Ook de onderwerpen die er besproken worden geven je vaak weer andere inzichten! En het enthousiasme straalt van de mannen af! Gewoon superrrrrrrrrrrrr! Jacco de Vries – Frieschepalen

Teamleider

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teamleider

Arnaud Dijkstra
✆ 06-50469899
✉ a.dijkstra@uniteinchrist.nl

⚑ Locatie

Noordermannen Bakkeveen/Ureterp
Theehuis Ureterp
De Gilden 24
9247 CX Ureterp

 

Contact:

Line-up & Sprekers

Bekijk hier onze line-up

Hoogeveen

Noordermannen Groningen

Noordermannen Heerenveen

Noordermannen Dwingeloo

Noordermannen Oldekerk

Noordermannen Nijega

   

Noordermannen Nij Beets

Noordermannen Ureterp

Noordermannen Leeuwarden

Noordermannen Veenklooster

Noordermannen Dokkum