Eens per vier à vijf weken komen we bij elkaar voor een karakteravond. Veel lol, lekker lachen, goede gesprekken, verdieping van je geloof en vriendschap. De Noorderman spreekt tot onze verbeelding: als hij opstaat en het avontuur aangaat dat God voor hem heeft, dan zal Gods hart door hem heen zichtbaar worden in zijn omgeving en daarmee in Noord-Nederland. Als Noordermannen helpen we elkaar het verschil te maken tijdens de karakteravonden.

favicon noordermannen“Ik en mijn huis, wij zullen de Here dienen”, Jozua 24:15.

Van 19.30 – 20.00 uur staat de koffie voor je klaar. Tot half tien ‘s avonds wordt de avond ingevuld met o.a. een spreker. Wat er verder gaat gebeuren is nog een verrassing! Daarna wordt in een ongedwongen sfeer met elkaar doorgepraat onder het genot van een drankje en een hapje.

Gasten: Als je nog geen Noorderman bent, maar wel ons een keer zou willen bezoeken, dan nodigen we je uit om KOSTELOOS een karakteravond mee te maken!

AGENDA 2023 – 2024

  • 29 september 2023 – Gerlof Wiersma
  • 3 november 2023 – Matthé Vos
  • 15 december 2023 – Gerbram Heek (Verplaatst van 1 december)
  • 19 januari 2024 – gezamenlijke avond!!
  • 2 februari 2024 – Ronald Steenbeek
  • 1 maart 2024 – Fedor Christiaanse
  • 5 april 2024 -Gerlof Wiersma
  • 17 mei 2024 – Pinksterfeest316

 


 

Vorig jaar gingen wij ons thuis meer focussen op ons geloofsleven. Onmiddellijk is er iemand op mijn pad gezet, die mij in contact bracht met Noordermannen! Dit was voor mij een duidelijk teken dat ik op de goede weg was. Tijdens de avonden met NM ervaar ik zoveel goede dingen! Verbondenheid, kracht, leiding en enthousiasme. De opbouwende werking van de karakteravonden, de aangewakkerde passie voor t geloof, neem ik weer mee naar mijn eigen gemeente. Ik hoop dat nog veel meer mannen dit ook kunnen en mogen ervaren! Remmie Grijpstra

Teamleider

Teamleider

Arjan Weening
✉ nm.kollum@uniteinchrist.nl

⚑ Locatie

Noordermannen Feankleaster
Newtonstraat 20
9285 XX Buitenpost

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie