We sluiten het Noordermannen-seizoen op vrijdagavond 7 juni af met een knaller! Tevens is het de opening van het Pinksterfeest 316.

Man, was je er op 8 februari ook bij? Tezamen met ca 450 mannen uit geheel Noord-Nederland hebben we eenheid en bemoediging ervaren. Want wat is het krachtig  wanneer zoveel mannen samen komen in de naam van Jezus!

Weet je nog dat Theo van den Heuvel een oproep deed naar een man met een blauwe peugeot met een schuifdakje? Dat Theo van onze Koning een speciale boodschap voor deze man ontvangen had? Wist je ook dat deze man zich op het eind van de avond (toch) bij Theo heeft gemeld? Hij was er dus zeker wel!

Deze kracht willen we graag op 7 juni weer ervaren en gestalte geven. Door het samen zijn, het samen zingen en door een gezamenlijke manifestatie.

Wim Hoddenbagh (spreker mannen) en Jeannette van der Veen (speekster vrouwen) verzorgen de inhoud van deze vrijdagavond, de opening van het Pinksterfeest 316.

Het thema van het Pinksterweekend is ‘Zie, Ik ben met jou’ en als we samen komen geeft dat kracht! Daarom is het thema van de vrijdagavond ‘Kracht door Eenheid’. Wim zal de avond leiden en de mannen toespreken. Jeannette spreekt de vrouwen toe. Ook is er een programma voor de tieners/jongeren. Hadassa Praise verzorgt de liederen.

De avond wordt gezamenlijk gestart en afgesloten. Tussendoor hebben mannen, vrouwen en tieners/jongeren hun eigen ding.

Dus mannen van het Noorden: wees van harte welkom op 7 juni om 19.30 uur op het Pinksterfeest316! Alle mannen zijn welkom, maar neem ook iemand mee! En dit keer ook graag je vrouw, zus, vriendin, buurvrouw, zoon, dochter, buurjongen, catechese-club, jongerenvereniging, of wie dan ook die je maar toewenst om samen Gods heilige Kracht te ervaren!

We sluiten het Noordermannen seizoen 2108-2019 af met een knaller! We zien je/jullie graag!