Yes !!! Gezamenlijke Noordermannen avond!

We gaan “to the roots”! We gaan terug naar waar het begon: de loods van Aalze in Bakkeveen! Met Wim Hoddenbagh – Presence als spreker!

Dus echt terug naar de roots. Want mannen, wat hebben we dit soms nodig: teruggaan naar een punt waarop het zeker was. Teruggaan naar het punt waarop je de Koning ontmoette, waar een verandering merkbaar was, waar het pure de boventoon had.

Wij nemen jullie graag mee terug naar “the beginning” van Grutte Pier, van Noordermannen: de loods van Aalze Veenstra.

Hier hebben we vastberaden vrijheid veroverd. Hier zijn de eerste karakteravonden gehouden. Hier hebben we de film Coureagous gezien. Hier stonden we voor het eerst op de aanhangwagen en trokken we een tractor de loods in!
Maar hier zijn ook vriendschappen ontstaan en hebben mannen hun schild en bravoure afgelegd en God ontmoet.

We vinden het top dat Wim Hoddenbagh zo enthousiast reageerde op onze uitnodiging! Ook Wim was een man van het eerste uur: heeft destijds alle Noordermannen locaties bezocht en heeft verschil gemaakt in het leven van zoveel mannen. Hij is erbij op 13 januari en zal inhoud geven aan het thema “to the roots”.

En dus zien we jullie (alle mannen van het Noorden) graag weer op onze gezamenlijke Noordermannen avond op 13 januari 2023 in Bakkeveen!

Wees (weer) welkom en ga mee ”to the roots”!

13 januari 2023
Inloop vanaf 19.30 uur
Start 20.00 uur
Adres: Mandewyk 1A – Bakkeveen

Entree is gratis, collecte voor de onkosten