Wat geeft Hij jou in handen?
Eens in het jaar komen we als mannen van het Noorden samen op 1 plek. En dat vinden we machtig: zoveel Groningers, Friezen en Drenten bijeen om samen God en elkaar ontmoeten, één in Jezus. Samen vormen we groot netwerk van christelijke mannen in Noord Nederland. Op 12 januari 2018 treffen we elkaar weer: we kijken er nu al naar uit!

Wim Hoddenbagh zal tot ons spreken over het thema STERKER!
Wij mannen zijn niet sterker in onze eigen kracht. Onze Koning geeft ons iets beters in handen. Samen gaan we als mannen van het Noorden ontdekken wat dit is. Vastberaden veroveren we zo de vrijheid! We zullen elkaar helpen nieuwe stappen te zetten in dit nieuwe jaar.

Was je er één van de vorige keren ook bij? Herinner je je hoe het was om met zoveel kerels samen voor onze Koning te zingen? Hoe het was om met zijn allen op onze knieën te gaan, en elke man in gebed een andere man voor Gods troon bracht? Herinner je je hoe goed het is zoveel kerels te zien en te ontmoeten die net als jij sterk in Zijn kracht willen gaan?

Misschien ben je nog niet eerder op een Noordermannen avond geweest. Dit is je kans! Wij zijn vol verwachting voor deze avond! Van harte wensen we dat jij als man van het Noorden met ons deze start van het nieuwe jaar gaat meemaken. Dus kom langs en beleef met ons een onvergetelijke avond.

Praktische informatie:

We komen samen op een centraal gelegen plaats in Noord-Nederland.

Locatie:
De loodsen van Vogelzang Tentverhuur.
Adres: 
Oude Trambaan 4 in Donkerbroek.
Start: 
20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
Entree: 
Gratis, met een collecte.

Graag tot vrijdagavond 12 januari 2018!