Er is karakter nodig om geloof te doen, vast te houden, uit te dragen. Hebben mannen de moed en het karakter om overeind te blijven, om te gaan staan, juist nu het hard waait in de wereld en de maatschappij om ons heen?

Ga jij met ons mee het nieuwe seizoen in?

 

 

Hoofdgedeelte

Het afgelopen seizoen was voor sommige locaties “business as usual”, voor ander was het een voorzichtig weer opstarten na een periode van heen en weer geslingerd worden tussen kunnen, willen en mogen. Voor beide zijn we God heel dankbaar in wat we met Hem en met elkaar mochten beleven. Nu willen we genieten van een periode van rust en ontspanning. Een tijd om even de accu’s op te laden (we weten allemaal dat energie heel duur/kostbaar is). Neem die tijd.

Tegelijkertijd willen we ook weer samen vooruitkijken naar komend seizoen met als jaarthema: “Karakter!”.

  • Jozua had karakter. Geroepen door God stond hij voor zijn taak.
  • Er is karakter nodig om vast te houden waar je voor staat.
  • Karakter start als niemand kijkt.
  • Kun je met karakter een andere man ondersteunen, hem bij Jezus brengen?
  • Kunnen we elkaar het karakter aanscherpen?

Zo maar even een aantal gedachten, die door ons hoofd gaan wanneer we nadenken over dit thema. Hoe staan we in het leven van vandaag? Hebben we “karakter” en wat doen we er mee? Hoe gaan we er mee om? Wat betekent het voor mij?

Vanaf september 2023 ben je weer welkom op 11 (10 + één nieuwe) locaties om verder te bouwen aan jouw relaties met God en de andere mannen die karaktervol de keuze voor Hem maken. Op elke locatie staat een toegewijd team voor je klaar!  We hopen dat jij er deel van wilt zijn en we (weer) mogen genieten van jouw inbreng, je persoonlijkheid, je aanmoedigingen en al het andere dat jou op het hart ligt.

 

Wees welkom op één van onze locaties:

Heerenveen, Veenklooster, Nijega,
Diever, Leeuwarden, Ureterp,
Nij Beets, Dokkum, Oldekerk,
Hoogeveen en IJlst.