noordermannen-24012014In Dokkum was de tweede avond al op vrijdag 19 februari. Zo’n 55(!) mannen kwamen naar landbouwmechanisatiebedrijf Veenma om een boeiende avond mee te maken. Mede door een inspirerende spreekbeurt van Rene Ruitenberg. Hij had het over Timotheus en hoe die als jongeman al de Geest over zich kreeg. Zijn wij dan lafhartig of niet zoals de oude of de nieuwe Petrus. Wat doen we als we het moeilijk hebben en aangevallen worden. Staan we dan voor ons geloof. En wat kunnen wij betekenen?

 

Vervolgdata in Dokkum:
De eerstvolgende datum in Dokkum is op vrijdag op 8 april. Frans van Herwijnen neemt ons als kerels dan mee in het prikkelende thema ‘Wij hebben lef’. De vervolgavonden staan gepland voor 13 mei en 17 juni. Wederom in de bedrijfskantine van Veenma aan de Hogedijken 53 in Dokkum. Noteer deze data alvast in jullie agenda.

Vervolgdata Leeuwarden:
Ook Noordermannen Leeuwarden krijgt een vervolg.  Op vrijdag 18 maart is de eerstvolgende bijeenkomst bij Miedemahout aan de Uranusweg 1 te Leeuwarden. Met als spreker Theun van der Velde over het thema ‘Priesterschap’. De resterende data in de Friese hoofdstad staan gepland voor 15 april, 20 mei en 24 juni. Mis het niet!!