Fijne zomerperiode gewenst!

Het seizoen is alweer afgelopen, we hebben wederom gezien en mogen ervaren dat God ons dit voorbije jaar bijzonder geleid en gezegend heeft. Vanuit onze visie “Man, waar ben je?!” hebben we het afgelopen Noordermannen-seizoen veel mannen mogen vinden en met elkaar mogen verbinden. Mogelijk ben jij één van de mannen geweest die deel heeft genomen aan de avonden op één van de verschillende locaties.

Dank je wel!

Dan hebben we (mede door jouw inzet, aanwezigheid of betrokkenheid) een prachtig seizoen kunnen beleven. We geloven dat we van God goud in handen hebben gekregen, dat we met dit goud aan de slag mogen gaan om via de deelnemende mannen andere mannen te kunnen bereiken en te vinden: zo vermenigvuldigen wij dit goud. Dus ook via jou! Dank-je-wel daarvoor!

Dat gezegd hebbende spreken we uit dat we blijven uitkijken naar wat God nog meer gaat geven in de komende jaren.

Nieuwe locatie

Op de valreep zijn we dit afgelopen seizoen ook van start gegaan op een nieuwe locatie. We verwelkomen Hoogeveen in ons midden. We zijn dankbaar voor de mogelijkheden die God ons geeft om verder te groeien en zo beetje bij beetje meer impact te mogen hebben in Noord Nederland. We zijn zeker niet minder dankbaar voor de mannen die zich aangemeld hebben om op deze locatie de kar te gaan trekken. We wensen jullie Gods rijke zegen toe in deze nieuwe uitdaging en zien uit naar wat Hij gaat geven.

Na de zomer!

Na het zomerreces gaan we weer aan de slag met een nieuw Noordermannen seizoen. En dan vanuit 11 locaties! Omdat we menen dat het thema: “Man waar ben je ?!” nog lang niet helemaal is uitgepluisd, zullen we ook volgend jaar hiermee verder gaan. We zien er naar uit wat Gods Geest allemaal nog zal leggen in de harten en gedachten van de verschillende sprekers, in hun pogingen dit verder uit te diepen en vorm te geven. We hopen dat jij dan (ook weer) van de partij bent om samen met andere mannen nieuwe confrontaties aan te gaan, nieuwe ervaringen op te doen en dat je verder mag groeien in het leren volgen van onze Heer en Koning, Jezus Christus.

Daarnaast roepen we je op om de komende zomerperiode getuige te zijn van deze Koning! Leef vanuit Zijn kracht en met Zijn Geest!

We zien je graag in september en tot die tijd: een fijne zomerperiode gewenst!

Hieronder nog de data in 2019 van de eerste Noordermannen avonden per locatie:

Heerenveen Veenklooster Groningen Stad Dwingeloo
6 september 6 september 6 september 13 september
Leeuwarden Ureterp Nijega Nij Beets
13 september 13 september13 september 20 september
Dokkum Oldekerk Hoogeveen
20 september 20 september20 september