Noordermannen houden de Verbinding – juist nu!

We missen de Noordermannen avonden. We missen de mannen…. Het komt door deze tijd. Maar wij willen de wachters op de muur zijn! Juist nu willen en gaan we verbinding houden met elkaar en met onze Koning, want juist nu zijn willen we samen sterk zijn. En daarom gaan we digitaal met de Noordermannen!

20200418_143306.jpg

Om in deze tijd handen en voeten te geven aan de verbinding gaan we een drietal Noordermannen-video’s maken, waarbij spreker Gerrit Lolkema ons voorziet van een krachtige en bemoedigende toespraak. Deze video’s worden op Noordermannen locatie opgenomen.

De eerste (vanuit Oldekerk) is inmiddels klaar en is op het Noordermannen Youtube kanaal gezet. We zijn hier erg enthousiast over en (al zeggen we het zelf) het is echt geweldig geworden! Op de foto zie je een moment van de betreffende opnames. Ook de teamleden komen aan het woord.

De volgende 2 video’s worden binnenkort vanuit een locatie in Friesland en Groningen verzorgd.

“Verbinding” hebben we nodig. Met elkaar en met Jezus. Doordat Jezus ons verbindt, zijn we een eenheid, zijn we Unite in Christ. Daarom nodigen we alle Noordermannen en alle andere mannen van het Noorden uit om in contact te komen met een teamlid van een Noordermannen locatie. Mogelijk dat je als Noorderman al vanuit je locatie een mail hebt ontvangen. Mocht dit niet zo zijn, of ben je geen Noorderman (maar wel geïnteresseerd) zoek dan contact met een teamleider!

We nodigen jullie uit om in verbinding met een paar andere mannen een moment te zoeken en de video’s gezamenlijk te gaan bekijken en hierna (digitaal) hierover door te spreken. De video’s laten aan het eind een paar vragen zien waar je met elkaar over kan doorpraten. 

Hieronder staat een emailadres van de teamleider van een locatie die gebruikt kan worden als contactadres.  Voor de video’s heb je een uitnodigingslink nodig en deze kan naar jou doorgestuurd worden.

Zoek de verbinding! Met elkaar en met Hem! Juist Nu. Mannen kijk om je heen: waar kan je een helpende hand zijn, waar kan je een bemoedigend woord geven, waar kan je helpen om verbinding te maken met mensen…

Want ook in deze tijd moedigen wij je aan om de tekst van Jozua 24:15 scherp in je hoofd te hebben!:  “ … kies dan heden wie je dienen wilt, maar ik en mijn familie, wij zullen de Heer dienen.”

Contactpersonen van Noordermannen locaties:

locatie: naam: email adres:
Ureterp Arnaud Dijkstra info@1750nn.nl
Oldekerk Bertwillem Renkema bertwillem@hotmail.com
Veenklooster Arjan Weening a.weening81@gmail.com
Nij Beets Berend Lieuwe Bijleveld berend_lieuwe@hotmail.com
Nijega Anne Brouwer nm.nijega@uniteinchrist.nl
Dwingeloo Nico de Vries nivon@ziggo.nl
Leeuwarden Herman Haarsma hermanenlindahaarsma@gmail.com
Dokkum Jacob Rispens j.rispens@outlook.com
Heerenveen Stephan Hoekstra noordermannen.hveen@gmail.com
Hoogeveen Jens van der Akker jensvandenakker@gmail.com
Algemeen Timothy van der Vliet tvdvliet@chello.nl
  Rob van der Hoek r.vanderhoek@uniteinchrist.nl

Mocht je vragen, opmerkingen of ideeën hebben, dan lezen we deze graag!